Cloud kent een aantal volwassenheidsstadia. Verplaatsing van een bestaande omgeving naar de cloud,  de integratie met on-premise en binnen de cloud en als derde: het ontwikkelen en integreren van microservices of SAAS oplossingen.  Daartussen bestaan tal van stadia: migratie, beheer, backup- en restorebeleid, exitstrategieën, Identity en Access Management, security en nog veel meer.  Cloud heeft met al die aspecten een jarenlange ervaring. Die ervaring deden we op bij diverse nationale en internationale vooruitstrevende organisaties waarbij we ten behoeve van duizenden users cloud omgevingen ontwierpen,  bouwden en beheerden. Op basis van die ervaring geven we als geen ander hoogwaardig advies.

Uiteraard helpt het dat we gecertificeerd zijn en meer dan 25 jaar ervaring hebben in het bouwen en beheren van infrastructuren. Welke andere waarde brengt Cloud u? Branchekennis van Logistiek, Industrie, Fintech, Overheid en meer.  Bekendheid met IT oplossingen voor betalingsproviders, de bagageafhandeling op het vliegveld van Mekka, Online bankomgevingen en de IT-infrastructuur achter het nationale spoornetwerk. En het nationale postnetwerk. En een pensioengigant. Om maar wat te noemen.

We nemen alles mee: security, netwerken, databases, devops, CI/CD, tools, backup en restore, de schaalbaarheid, uw processen en beleid en relevante wetgeving. Van alle juiste cloudbeslissingen die u met Cloud neemt, zult u in de komende jaren veel profijt hebben.   

4

10

contact

 • Laan van Kronenburg 14
  11e verdieping (Nest)
  1183 AS Amstelveen

  020 70 599 40
  info@usn.nl

nieuwsbrief

 • Schrijft je in en krijg nieuws en
  tips over Unix en Linux.

All rights reserved by Unix Support Nederland. Copyright © 2018  Privacy Verklaring