De nieuwe generatie technici

over ons

De nieuwe generatie technici

Wij van USN zijn de nieuwe generatie technici.  IT infrastructuur experts mét contactuele vaardigheden.  Engineers die je graag in je team hebt, die complexe IT-vraagstukken oplossen, meedenken, verbeteren, vereenvoudigen, stabiliseren en beveiligen. Om je organisatie te helpen bij IT-uitdagingen en met praktische oplossingen. Wij zijn betrokken, betrouwbaar en hebben plezier in ons werk.

Onze vestigingen bevinden zich in Amstelveen en Rotterdam, vooral omdat we zo dicht bij onze opdrachtgevers en collega’s zijn.  Hierdoor houden we nauw contact met onze opdrachtgevers, kennen we de bedrijfscultuur en procedures, de technische omgeving en weten we wat er speelt in de regio.

Het karakter van onze kantoren is informeel. Op het hoofdkantoor in Amstelveen bijvoorbeeld, is de ruimte op onze eigen manier ingericht met een gamingstation, een koffiebar en onze eigen platencollectie (lp’s dus). Een prettige plek, waar we regelmatig samenkomen voor opleidingen, om kennis te delen en met elkaar te sparren.

De ruim 20 mensen die bij USN werken zijn flexibel en gedreven door techniek, en eigenlijk wars van politiek. Ze hebben een  intrinsieke interesse in techniek en zijn trots op ons no-nonsense bedrijf waar mensen lang werken; een dienstverband van 15 jaar of meer is bij USN geen uitzondering. Dat komt ook omdat we je begeleiden in je ontwikkeling met opleidingen en de eerder genoemde kennissessies.

Daarnaast bevinden zich in ons landelijke netwerk nog eens 90 engineers die bekend staan als de Vrienden van USN.  Zij leveren onze klanten een uitermate waardevol kennisnetwerk dat we in ruim 25 jaar opbouwden. Zo biedt USN altijd beproefde en geverifieerde capaciteit.

Spreekt je dit aan?

Neem contact met ons op. 

14 + 1 =