Wij van USN zijn de nieuwe generatie nerds.  Inhoudelijk experts/techneuten met contactuele vaardigheden, ja ja, die bestaan echt! Mensen die graag complexe IT-vraagstukken oplossen, meedenken, verbeteren, vereenvoudigen, stabiliseren en beveiligen. Om je organisatie te helpen bij IT-uitdagingen en met praktische oplossingen. Wij zijn betrokken, betrouwbaar en hebben plezier in ons werk.

Onze vestigingen zitten in Amstelveen, Rotterdam en Heerlen, ook omdat we graag dichtbij de opdrachtgever zitten.  Hierdoor kunnen we nauw contact met de opdrachtgever onderhouden, kennen we de omgeving en weten we wat er speelt in de regio.

Het karakter van onze kantoren is informeel. Op het hoofdkantoor in Amstelveen bijvoorbeeld, is de ruimte op onze eigen manier ingericht met een gamingstation, een koffiebar en onze eigen platencollectie (lp’s dus). Een prettige plek, waar we regelmatig samenkomen voor opleidingen, om kennis te delen en met elkaar te sparren.

De ruim 30 mensen die bij USN werken zijn flexibel en gedreven door techniek, en eigenlijk wars van politiek. Ze hebben een  intrinsieke interesse in techniek en ze zijn trots op ons no-nonsense bedrijf waar mensen lang blijven werken; 15 jaar of meer voor USN werken is geen uitzondering. 

4

10

contact

 • Laan van Kronenburg 14
  11e verdieping (Nest)
  1183 AS Amstelveen

  020 70 599 40
  info@usn.nl

nieuwsbrief

 • Schrijft je in en krijg nieuws en
  tips over Unix en Linux.

All rights reserved by Unix Support Nederland. Copyright © 2018  Privacy Verklaring