Met welke IT uitdaging
mogen we u helpen?

Consultancy – Projecten – DevOps

Consultancy

Unix Support Nederland heeft al meer dan 25 jaar ervaring in consultancy voor grote klanten. Onze consultants staan ervoor in dat het draagvlak van de benodigde kennis binnen uw organisatie breder wordt gedragen. Jarenlange ervaring in de IT, up-to-date en intrinsieke motivatie maken de consultants van Unix Support Nederland voornaamste succesvolle oplossing voor uw organisatie, efficiëntie door visie.

Stel uw kennisvraag aan Unix Support Nederland en maak een verdiepingsslag voor uw organisatie.

Projecten

Als het gaat om kleine projecten met een beperkt budget en korte doorlooptijd of grotere projecten met een langere doorlooptijd, USN heeft deze ervaring door het uitvoeren van verschillende succesvolle projecten.

Wij hebben de kunde en ervaring met methodes als Agile, Scrum, Waterval, etc. en gebruiken deze i.c.m. tools als Asana, Jira, Trello, etc. We luisteren naar Feedback en gebruiken die voor het vaststellen van een duidelijk visie die problemen oplost en projecten succesvol maakt.

Projecten als Google Cloud implementeren in een internationale omgeving, het opzetten van een DevOps omgeving en het verdubbelen van een VMware omgeving qua capaciteit, dit zijn enkele voorbeelden van projecten die wij succesvol hebben uitgevoerd.

Heeft u een uitdaging, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

DevOps

Uw DevOps teams zorgen voor voortgang in ontwikkeling en beheer van de techniek in uw bedrijfsprocessen. Dat kan zo succesvol zijn dat de behoefte groeit en u mensen tekort komt om dat te realiseren. Of u komt net die expertise tekort om dat extra stapje te kunnen doen waardoor de DevOps teams gaan sprankelen. In dit soort gevallen kunnen wij u helpen om de juiste engineer of consultant te leveren die ervoor gaat zorgen dat uw doelstellingen door deze teams ook gehaald gaan worden.

Unix Support Nederland medewerkers hebben jarenlange ervaring in de IT, kennen de nieuwste tools en technieken en hebben de perfecte mindset om balast te automatiseren, efficiency in te richten in CI/CD en daarbij het einddoel voor uw bedrijfsvoering in de gaten te houden.

We automatiseren datacenters, implementeren tooling, creëren gescripte deployments en tests en delen de kennis die we meebrengen.