Ben je op zoek naar een betrokken en toegewijde Linux specialist en/of DevOps engineer?


Maarten

Maarten woont in het westen van het land, heeft brede ervaring en uitgebreide kennis van applicatiebeheer, AIX, security en support. Recentelijk klassikale Red Hat training afgerond, RHCSA gecertificeerd op versie 7 en heeft AWS-training gevolgd. Hij is inzetbaar als DevOps engineer, Linux specialist en/of projectmedewerker en is gewend om in grote, complexe omgevingen als datacenters etc. te werken.


Jeffrey van Pelt

Vanaf augustus is Jeffrey van Pelt beschikbaar als Linux Automation Engineer. Jeffrey is gespecialiseerd in het automatiseren van IT oplossingen en kan daarmee processen versnellen en verbeteren. Het uitrollen van de oplossing wordt hierdoor minder foutgevoelig.

In vorige opdrachten is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen, uitwerken en het beheer van bestaande en nieuwe Linux infrastructuur. Hij heeft ervaring met verschillende softwarepakketten en/of oplossingen.

Heb jij een Automation specialist nodig om IT projecten te ondersteunen? Neem dan contact op met Rob Vermeulen: 06 250 009 11 of vermeulen@usn.nl


Tassilo van Lutterveld

Vanaf augustus is Tassilo van Lutterveld beschikbaar als Senior Ketenbeheerder. Tassilo is gespecialiseerd in het in beheer nemen van nieuwe of verbeterde applicaties, het inrichten van het beheer, en het meehelpen aan het uitbreiden van de stabiliteit en de functionaliteit van die applicaties.

In vorige opdrachten is hij primair aanspreekpunt geweest voor verschillende stakeholders van applicaties zoals projectmanagers, product owners, testers, beheerders, gebruikers en ontwikkelaars. Tassilo is ook verantwoordelijk voor het doen van risico analyses en verbetervoorstellen voor stabiliteit en beheersbaarheid in operationeel beheer.

Heb jij een Ketenspecialist nodig om IT projecten te ondersteunen? Neem dan contact op met Rob Vermeulen: 06 250 009 11 of vermeulen@usn.nl

 


Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op via email:

jobs@usn.nl of bel ons via 020 705 99 40

4

10

contact

 • Laan van Kronenburg 14
  11e verdieping (Nest)
  1183 AS Amstelveen

  020 70 599 40
  info@usn.nl

nieuwsbrief

 • Schrijft je in en krijg nieuws en
  tips over Unix en Linux.

All rights reserved by Unix Support Nederland. Copyright © 2018  Privacy Verklaring